Wie

De Stichting Vrienden van de BOS is ooit in het leven geroepen ter ondersteuning van de Boeddhistische Omroep Stichting (BOS). Per 31 december 2015 is het doek gevallen voor de BOS als onafhankelijke publieke omroep. Maar de Stichting gaat onafhankelijk door, via de eigen website Bodhi (voorheen Bodhitv).

Per 1 januari 2017 is de naam Stichting Vrienden van de BOS gewijzigd in: ‘Stichting Vrienden van de Boeddhistische Media’. Via Bodhi houdt zij de boeddhistische inspiratie en dialoog levend. Op de colofon pagina lees je wie er verantwoordelijk zijn voor het maken en vullen van Bodhi.


Wat

Stichting Vrienden van de Boeddhistische Media onderzoekt nu hoe bodhitv verder kan als onafhankelijk digitaal platform. Om dat mogelijk te maken hebben wij jouw steun nodig.


Word vriend

Voor slechts 11 euro per jaar ben je al vriend en hou je bodhi in de lucht. Door jouw vriendschap kunnen we boeddhisme in de media in beeld houden. Doe met ons mee!
Meld je hier aan als lid >>


Geef!

Wil je meer investeren in de toekomst van Bodhi, dan kan je naast je vriendschap ook een eenmalige donatie doen. Alvast dank voor je bijdrage!

Maak donaties over naar:
Stichting Vrienden van de Boeddhistische media te Hilversum
Onder vermelding van: Dana
IBAN: NL 16 RABO 0398 249 369
BIC: RABO NL2 U


Volg Bodhi en de Vrienden van de BOS

Wil je nog geen lid worden, maar wil je wel op de hoogte blijven van alle activiteiten
van Bodhi en de Stichting Vrienden van de Boeddhistische Media? Volg bodhi dan op Facebook of Twitter.


Contact

Stuur voor alle correspondentie, vragen, suggesties en meer een mailtje naar vriendenvandebos@boeddhisme.nl

 


Jaarrekeningen

Stichting Vrienden van de BOS jaarrekening 2015 (pdf)
Stichting Vrienden van de BOS jaarrekening 2016 (pdf)