Wie

De Stichting Vrienden van de BOS is ooit in het leven geroepen ter ondersteuning van de Boeddhistische Omroep Stichting (BOS). Per 31 december 2015 is het doek gevallen voor de BOS als onafhankelijke publieke omroep. Maar de Stichting gaat onafhankelijk door, via de eigen website Bodhitv. Gesteund door leden publiceert bodhitv artkelen, video’s, columns en meer. Over en rond boeddhisme, en gericht op een groter publiek.


Wat

De Stichting Vrienden van de BOS onderzoekt nu hoe bodhitv verder kan als onafhankelijk digitaal platform. Om dat mogelijk te maken hebben wij jouw steun nodig.


Word vriend

Je wordt vriend voor slechts 11,- euro per jaar. Als vriend breng je de toekomst van Bodhitv in beeld. Zo blijft de boeddhistische inspiratie en dialoog levend en kunnen geïnteresseerden in het boeddhistisch gedachtegoed bereikt worden. Word hier vriend.


Geef!

Wil je meer investeren in de toekomst van Bodhitv, dan kan je naast je vriendschap ook een eenmalige donatie doen. Alvast dank voor je bijdrage!

Maak donaties over naar:
Stichting Vrienden van de BOS te Hilversum
Onder vermelding van: Dana
IBAN: NL 16 RABO 0398 249 369
BIC: RABO NL2 U


Volg Bodhitv en de Vrienden van de BOS

Wil je nog geen lid worden, maar wil je wel op de hoogte blijven van alle activiteiten
van Bodhitv en de Stichting Vrienden van de BOS? Volg bodhitv dan op Facebook of Twitter, of abonneer je op de nieuwsbrief.


Contact

Stuur voor alle correspondentie, vragen, suggesties en meer een mailtje naar vriendenvandebos@boeddhisme.nl

 


Jaarrekeningen

Stichting Vrienden van de BOS jaarrekening 2015 (pdf)
Stichting Vrienden van de BOS jaarrekening 2016 (pdf)